Haqihana kobbel 5 meter

399 kr.
H-L5M-BLK
På lager
 

Kobbelet har en liten krok på håndtaket slik at man kan halvere lengden ved behov. Kobbelet er lett og lengden gir hunden frihet til å bevege seg rundt, selv i båndtvang perioden. Kobbelet er 15 mm bredt.

Hvert Haqihana kobbel er individuelt håndlaget i Italia med stor oppmerksomhet på detaljer. Både sikkerhet og komfort står i fokus.

Materialet: er laget av spunnet og farget Nylon6 med høy fasthet som sikrer ensartethet og fargeekthet. De spesielle egenskapene til nylon (polyamid) gjør det spesielt egnet til produksjon av seletøy og kobbel. Blant de syntetiske fibrene står faktisk Nylon for mykhet, optimal styrke-vekt-forhold, slitestyrke og kjemisk og biologisk stabilitet. Og samtidig er det 100 % resirkulerbart. Materialet er vevd i Italia etter Haqihana sitt design.

Vaskeanvisning: Haqihana seler og bånd kan vaskes for hånd eller i vaskemaskin på skånsom vask (vi foreslår å legge dem i en vaskepose). Vask dem med samme omhu som du vasker ulltøy (mildt vaskemiddel og kaldt eller romtemperert vann), og heng til tørk.

Produsert i Europa, Italia.