Haqihana H-sele lang vinrød

Listepris: 529 kr.
370 kr.
Du sparer: 159 kr. (30%) Spar 30%
Se størrelsesguide under.
H-HRS-XXSL-WIN
På lager
 

5 års garanti!

Haqihana H-sele lang har lenger toppstykke, og justeres lenger under magen.

Hver Haqihana sele er individuelt håndlaget i Italia med stor oppmerksomhet på detaljer. Både sikkerhet og komfort står i fokus. Selene er justerbare på fem punkter, så det er enkelt å tilpasse til den enkelte hund. Enkel å sette på og sikrer en fornøyd hund i alle situasjoner.

Særpreg: Design av de ulike delene og selens passform på hunden har blitt studert for å sikre maksimal komfort i alle situasjoner. Selv ved trekking eller rykk, eller hvis hunden blir holdt tilbake, vil trykket fordeles utelukkende på brystbenet og bryst. Selen forårsaker ingen smerte, ingen følelse av begrensning, friksjon eller belastning på huden, og begrenser ikke bevegelse eller skaper annet ubehag. Selens to spenner og deres plassering fører til at det er raskt og enkelt å sette på eller ta av selen, uten problemer for verken hund eller eier.

Materialet: er laget av spunnet og farget Nylon6 med høy fasthet som sikrer ensartethet og fargeekthet. De spesielle egenskapene til nylon (polyamid) gjør det spesielt egnet til produksjon av seletøy og kobbel. Blant de syntetiske fibrene står faktisk Nylon for mykhet, optimal styrke-vekt-forhold, slitestyrke og kjemisk og biologisk stabilitet. Og samtidig er det 100 % resirkulerbart. Materialet er vevd i Italia etter Haqihana sitt design.

Alle delene er montert med sikker søm. De overlappende delene, som har kontakt med huden blir belagt med en spesiell søm som hindrer den fra å gnage/irritere.

Plastdelene: Spennen og de justerbare delene er laget av acetal harpiks, et materiale som har høy mekanisk styrke og god slagfasthet, selv under ekstreme forhold. For å sikre hundens komfort og sikkerhet er formene avrundet og har ingen skarpe kanter.

Metallkomponentene: er laget i Inox 304 rustfritt stål som ikke frigir nikkel eller fremkaller allergiske reaksjoner, i henhold til de europeiske reglene for mennesker.

Størrelser og regulerbarhet: Utviklingen av selens størrelser har vært grundig, og den er justerbar på fem punkter. Dette sikrer optimal passform og tilpasningsevne av selene, som er designet for alle hunders størrelser og kroppsbygning.

Vaskeanvisning: Haqihana seler og bånd kan vaskes for hånd eller i vaskemaskin på skånsom vask (vi foreslår å legge dem i en vaskepose). Vask dem med samme omhu som du vasker ulltøy (mildt vaskemiddel og kaldt eller romtemperert vann), og heng til tørk.

Garanti: Ingen giftstoffer, allergivennlig og resirkulerbar kombinert med kvalitet, styrke og varighet gjør det mulig å gi produktet en fem års garanti fra kjøpsdato for eventuelle feil, svakheter eller annet som ikke regnes som normal slitasje, under forutsetning at selen har vært brukt på korrekt måte. Haqihana forbeholder seg retten til å verifisere hva som er korrekt bruk av produktet. Feil bruk er for eksempel tygging på produktet eller unnlatelse av å følge vaskeanvisning.

Viktig:
Ta godt vare på merkelappen på produktet da dette er ditt garantibevis. På denne skal det stå kjøpsdato og forhandler.

Størrelsesguide:
Haqihana H-sele lang har lenger toppstykke, og justeres lenger under magen. Derfor må brystmålet taes 5 -10 cm bak forbeinene.
Utover dette er denne lik som vanlig H-sele.


Produsert i Europa, Italia.


Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale